Hotel Xecutive

b_150_100_16777215_00___images_Soft_xecutive_hotel.jpgHotel.Xecutive.SQL ® este o solutie completa de management pentru hoteluri si pensiuni. Este simplu de utilizat si va ofera toate facilitatile de care aveti nevoie pentru a va organiza si administra hotelul.

Hotel.Xecutive.SQL ® se integreaza cu celelate produse Xecutive.SQL ® pentru controlul tuturor proceselor economice ale afacerii.

Hotel.Xecutive.SQL ® gestioneaza notele de plata, care pe langa serviciile obisnuite de cazare si conexe cumuleaza si alte diverse operatiuni, cum ar fi: vanzari de marfuri, transferuri de note de plata de la restaurant, incasari avansuri,...etc.

Hotel.Xecutive.SQL ® ofera suport pentru implementarea de diverse functii de marketing si vanzari online, disponibile direct pe site-ul hotelului:

  • Prezentare camere cu fotografii, descrieri, statusuri, disponibilitati, ...etc.
  • Cererile de rezervare online, de pe site-ul hotelului, ajung direct in baza de date Hotel.Xecutive.SQL ®.
  • Centru de informare automata clienti prin EmailPortal. De exemplu: clientii expediaza un email la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si Hotel.Xecutive.SQL ® le raspunde automat, tot printr-un mesaj email (replay), trimitandu-le acestora situatia camerelor libere din urmatorul weekend.

 

Vizualizari configurabile Rezervari, Cazari, Mentenanta si Statusuri camere in diferite forme grafice sugestive: Diagrama zi, TimeLine si Lista documente.
Check-in si Check-out individual si de grup, Check-in imediat si rezervari individuale si de grup.
Housekeeping cu generare automata de foi de lucru si actualizarea manuala sau online, de pe un terminal mobil - de catre menajera, a statusurilor camerelor: necesita curatenie, se face curat, pregatita, ...etc.

 

Copyright © 2022 Afil Service SRL.
Professional Joomla Templates - 888 Poker Review