Detalii...ForIT - Forms Restaurant este o solutie completa pentru gestiunea stocurilor si controlul vanzarilor in fast-food-uri, pizzerii, restaurante, cofetarii, patiserii, cantine, etc..

Detalii...Fie că deții ori faci managementul unui restaurant, bar, fast-food, pub ori al unei pizzerii, cafenele, discoteci, WizRetail are soluţii complete de optimizare a operaţiunilor. Maximizează-ți performața, valorificând la maximum funcţionalităţile şi versatilitatea sistemelor noastre! Desigur, păstrând costurile minime și oferind calitate peste așteptări.

Detalii...Solutii POS restaurante / baruri / pizzerii / cantine

Detalii...Restaurant.Xecutive.SQL ® ofera solutii complete de management pentru: restaurant a la carte, comenzi & livrari catering, linie servire catering/fast-food/bar si gelaterie

Detalii...Este o aplicatie client-server dedicata pentru orice BAR,

RESTAURANT, CAFENEA, PIZZERIE, FAST FOOD , CATERING

Detalii...Solutia MISTRAL HOTEL este solutia ideala atat pentru un singur hotel/pensiune cat si pentru un lant de hoteluri/complex de vile sau cabane.

Detalii...Hotel.Xecutive.SQL ® este o solutie completa de management pentru hoteluri si pensiuni. Este simplu de utilizat si va ofera toate facilitatile de care aveti nevoie pentru a va organiza si administra hotelul.

Detalii...Este un program de management hotelier destinat hotelurilor de orice marime, inclusiv motelurilor, pensiunilor mici sau mari. Beneficiati de o evidenta clara si concisa astfel :

 

Detalii...ForIT - Forms Magazin este o solutie completa pentru gestiunea stocurilor si controlul vanzarilor in magazine alimentare, magazine generale, magazine de confectii, magazine de incaltaminte(sportive), fast-food-uri, pizzerii, restaurante, cofetarii, patiserii, cantine, etc..

Detalii...Prin solutia MISTRAL MAGAZIN veti asigura un serviciu rapid si eficient catre clienti, controland in acelasi timp miscarea fiecarui produs de la intrare pana la iesire si vanzarea pe fiecare casier. Flexibilitatea sistemului permite un management eficient al promotiilor in desfasurare si posibilitatea inventarierii produselor in numar nelimitat, cu ajutorul terminalelor mobile de inventariere, cu transmitere automata de date.

Detalii...Retail.Xecutive.SQL ® este cu siguranta una din cele mai performante, complete si fiabile solutii de Retail existente pe piata.

Detalii...Prin folosirea computerului si prin management de magazin veti avea o vanzare mai rapida si mai usoara ( monitor de 15", interfata intuitiva, folosirea usoara a meniului de vanzare, numar nelimitat de produse/servicii ).

Detalii...Soft de gestiune-vanzare pentru magazine sau alte tipuri de afaceri, foloseste driverul ZIT-FISCAL sau alte variante soft ale driverelor pentru a opera vanzarea din calculator cu o baza nelimitata de produse.

Detalii...BeautyCenter.Xecutive.SQL ® automatizeaza operatiunile de rutina, pentru a elimina greselile, incurcaturile si timpi nefolositi si pentru a avea cat mai multi clienti multumiti.

Detalii...Este un program pentru managementul salilor de sport, aerobic, fitness, Spa, etc.

Puteti folosi: casa de marcat, cititor carduri, imprimanta etichete coduri de bare, etc

Optional se poate conecta la modulul POS Vanzare sau la contabilitate primara

Detalii...OilPump.Xecutive.SQL ® reprezinta o solutie completa si sigura pentru management-ul in timp real a unei statii de benzinarie.

Detalii...Este o interfata profesionala de vanzare, la un pret atractiv, foarte simplu de invatat si de utilizat de catre vanzator, dar totodata foarte complex si detaliat. In afara de generare devize, AutoDeviz mai are si alte module, cum ar fi: calendar programari, diferite rapoarte, etc.

ForIT.POS - Program gratuit pentru vanzari cu case de marcat ACTIVA, SAM4S, TOTAL

Detalii...ForIT.POS este un program simplificat destinat vanzarii cu case de marcat. Programul este optimizat pentru case de marcat ACTIVA, SAM4S si TOTAL. ForIT Solutions a dezvoltat pentru fiecare model de casa de marcat un driver specializat care permite efectuarea tuturor operatiilor necesare: tiparirea bonului fiscal, depunerea/extragerea de numerar in/din sertar, tiparirea raportului X si Z si deschiderea sertarului. Toate aceste operatii sunt disponibile acum direct din program!

Copyright © 2024 Afil Service SRL.
Professional Joomla Templates - 888 Poker Review