Detalii...ForIT - Forms Magazin este o solutie completa pentru gestiunea stocurilor si controlul vanzarilor in magazine alimentare, magazine generale, magazine de confectii, magazine de incaltaminte(sportive), fast-food-uri, pizzerii, restaurante, cofetarii, patiserii, cantine, etc..

Detalii...Prin solutia MISTRAL MAGAZIN veti asigura un serviciu rapid si eficient catre clienti, controland in acelasi timp miscarea fiecarui produs de la intrare pana la iesire si vanzarea pe fiecare casier. Flexibilitatea sistemului permite un management eficient al promotiilor in desfasurare si posibilitatea inventarierii produselor in numar nelimitat, cu ajutorul terminalelor mobile de inventariere, cu transmitere automata de date.

Detalii...Retail.Xecutive.SQL ® este cu siguranta una din cele mai performante, complete si fiabile solutii de Retail existente pe piata.

Detalii...Prin folosirea computerului si prin management de magazin veti avea o vanzare mai rapida si mai usoara ( monitor de 15", interfata intuitiva, folosirea usoara a meniului de vanzare, numar nelimitat de produse/servicii ).

Detalii...Soft de gestiune-vanzare pentru magazine sau alte tipuri de afaceri, foloseste driverul ZIT-FISCAL sau alte variante soft ale driverelor pentru a opera vanzarea din calculator cu o baza nelimitata de produse.

Copyright © 2024 Afil Service SRL.
Professional Joomla Templates - 888 Poker Review